Who Am I ?

My Followers :

Saturday, 30 July 2011

Exam !! :(

Hurmm .. Hari Isnin nie start exam dah ! Tak sedia lagi lah. Rase malass *jgn tiru ! Huwaa >_< Tengok buku pon rase TERSEKSA ! Aduihh ..Dah laa hari Ahad nie dop skoloh sebab kena pergi Dewan Berlian ! Kalu online tuu rajin plop .. Mende nok jadi ni ?? Hari Isnin nie periksa PAI, BI1, dan BI2 !! BI2 aku lemah sekali .. Nak2 yg bahagian ringkasan ! Die suroh buat x lebih 60 patah perkataan, Aku gi buad 90 patah perkataan ! Org terlebih pandai ! K daa laa ! Buih dah tangan menaip ! Cehh ! Biar baru sikit pown :) .. K bye ~

Friday, 29 July 2011

Santai ..

Seorang Motivator berkata: "Tahun-tahun terbaik dalam hidupku ku habiskan bersama seorang wanita yang bukanlah istri ku."

Hadirin terkejut dan terpaku...

Ia kemudian menambah , "Ia adalah ibuku."

Hadirin kemudian bertepuk tangan dengan gemuruh dan tertawa.

Mamat yang baru saja mengikuti seminar tersebut, kemudian mencuba hal ini di rumah. Setelah makan malam, ia berkata dengan lantang di depan istrinya di dapur,

"Aku menghabiskan tahun-tahun terbaik hidupku bersama seorang wanita yang bukan istriku."

Ia berhenti sejenak memejamkan matanya, cuba mengingati kalimat terakhir sang Motivator... Ketika Mamat membuka mata, ia mendapati dirinya terbaring di tempat tidur hospital, baru saja mendapatkan rwatan akibat siraman air panas...

Moral of the story:
Don't copy, if you can't paste.


Haha .. lawak x ?? Aku copy nie dari gelihati.blogspot.com ! Sekali sekale copy ..boley orkk ?? Kikiki ! Ok .. Bye ! :)

Sekali Lagi !

Assalamualaikum ... Ok ! Hari Khamis lepas aku dgn 3 org kawan aku serbu rumah Aisyah tengok cerita Sekali Lagi ! Aku, Auni, Ika dgn Anis ! Cerita tu lawak + sedih .. Kawan aku semua keluar air mata darah. Ye aku tipu.

Tapi aku x ! Aku bukannya jiwang sgt ! Tolonglah percaya ~ Aku rase nk gelak adalah sbb first time tengok Shaheizy Sam *Betol ke aku eje tuu ? berlakon jadi budak2 .. Biasanye die berlakon watak2 ganas ~ Lisa Surihani pulak garang gile ! Haha ... Papepon thanks Aisyah sbb kasi kiteorg lepak kat umah hang ! :D


Tetibe --