Who Am I ?

My Followers :

Tuesday, 23 August 2011

Cerita Lama ..

Assalamualaikum ! Ok .. Hari Jumaat lepas aku tolong mak aku buad kuih raye .. Pukul 10 pagi kite org start buat kuih Almond London .. Penat gile .. Mula2 semangat nk buat tapi bila dah pukul 2 tuu x siap2 lagi mule ah rase bosan .. Pastuu hari Sabtu pon buat kuih jugak, Kuih Buah Pinggang ..<<Jgn tanye aku bakpe nama kuih tuu gituu>> Kuih ni sekejap je ~


Gambar ini dicuri drpd google --

----- Pagi takdi mase aku tgh jalan nak masuk pagar sekolah ade accident motor dgn kereta depan aku .. Pergghh ! Tergamam aku .. Org tuu x cedera pon tapi motor dia nazak !~

Thursday, 18 August 2011

D.O.W.N :(

Nie haa .. result aku Pra Oti 2 !!

BM = 81 [A]
MT = 56 [C]
GEO = 68 [B]
SJ = 75 [B]
PAI = 83 [A]
SN = 54 [C]
BI = 65 [B]
KMT = X tau lagi ! Ari Selase nie cg nk bagi ~

:-2A sahaje :(

Takpe2 ! Perikse akhir tahun aku x nak main2 dah ! Nk siyes .. Insyaallah ~

Tuesday, 16 August 2011

Ceramah .

Hari ni ada ustaz dtg kat sekolah aku bagi ceramah. Ni antara yg ada dlm ceramah dia :

Dosa2 orang tinggal sembahyang .

Subuh   – Allah SWT akan mencampakkannya kedalam neraka Jahannam selama 60 tahun.
Zuhur    – Dosanya sama seperti membunuh 1000 orang muslim.
Asar      – Dosanya seperti kita meruntuhkan Ka’abah.
Maghrib – Dosanya sama seperti berzina dengan ibubapa sendiri.
Isyak      - Tak ingat mana yg ni. Sori >_<

Friday, 12 August 2011

Alkisah Hari ini ..!

Takdi pukul 10 pagi siap2 nk pergi bandar cari tudung raya. Aku pergi bertiga je (mak, kakak, aku) . Adik2 yg lain kena tinggal kat bengkel ayah aku ~Cian :) Lama gile tunggu nk dpt parking tadi dekat The Store. Dlm 15 minit baru dpt. Alhamdulillah .. Pastuu aku ternampak 1 kedai yg namanya dirahsiakan. Hihi. Aku kata laa kat mak aku nak try masuk kedai tu tengok2 kalau ada yg berkenan tapi malangnya takde.

Pastuu jalan dlm The Store jumpa 1 lagi kedai tudung. Perghh ..! Comel2 tudung dlm tuu. Rambang mata babe. Pastuu ada laa yg aku berkenan. And then, pergi beli makanan untuk adik2 pulak.  Then pergi Pantai Selamat jap cari brg2 exam kakak aku. Last .. pergi bengkel ayah ambik adik2. Sekian ~

Wednesday, 10 August 2011

Kemalasan Ketelahan Kemelandaan ~

Ermm ! Aku sekarang dah agak malas nak buat post. Dulu sehari 3 post. Sekarang 2 hari 1 post pon malas. Hehe. Aku update ikut mood kot. Mood rajin aku update lah.

Tuesday, 9 August 2011

Again ?

Petang Isnin lepas aku pergi rumah Aisyah. Pergi sbb nk tengok cerita Karak. Takda laa seram mane. Kononya ~ Haha

Sunday, 7 August 2011

Apabila Habis Exam .

Harini habis periksa !  Fuhh .. Lega sikit ~ Markah periksa camna lah ! Aku bukannye study sgt pon .. Study depan komputer ade lah ~ Duhhh .. Mak aku kate kalu markah down kene pegi skolah nak basikal .. Tapi best jugak sebenarnya. Boleh exercise. Haha !

Ok ! Dah .. Nk cite pasal kat sekolah xdi ~ Masa tuu periksa BM 1, cikgu Zaein jaga ~ Cikgu malas laa nk tulis kat blackboard periksa mende sbb mase tuu kapur takdop. Cikgu pon terus edar kertas periksa. Pastuu kol 11 cikgu suruh start ! Kol 11.10 .. Mizan (Ketue kelas aku) pergi jumpa cikgu ! Die kate "Cikgu bakpe kite dpt kertas Bahase Melayu", pastuu cikgu ckp "Dah awk ingat periksa mende sekarang ?" 1 Kelas gelak dengar mende tuu ..! Die ingat sekarang periksa KH .. Ish3 ~ Nyanyuk kalah aku laa pulak die nie ! Keh3 :)

Tuesday, 2 August 2011

Ramadhan .

                         
                                                    

                                         Anak Ketam Belajar Berjalan ..
                                         Tertinggal Mata Digigit Lipan ..
                                         Selamat Datang Bulan Ramadhan ..
                                         Selamat Tinggal Hantu Dan Setan !