Who Am I ?

My Followers :

Saturday, 31 March 2012

Hachuuummm !

 
Aku rasa harini dah 70 kali aku bersin. Serius, tak tipu. Aku mmg melekat dgn tisu je harini. >_<
 

Wednesday, 28 March 2012

Eyes Itu Mata .

 
Ohh .. His eyes, his eyes, make the stars look like they not shining !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tuesday, 27 March 2012

Megan Nicole .

 
Masa tuu aku layan youtube tgh2 malam buta. Lepas tuu aku terjumpa si Megan Nicole ni. Sedap suara dia. Nak2 masa dia cover lagu Just The Way You Are. Best gila2 ! Tak caya pergi dengar sendiri.
 
Her ..
 
Eh2, Christina Grimmie pun best jugak (Y) .

Kolam .

 
Petang takdi aku pergi mandi kolam dgn Tini and Auni.  Aku malas laa nk cerita panjang2 sebab aku takda mood nk menulis. Bye --
 

Sunday, 25 March 2012

Auni + Aisyah = Ausyah ?

 
Petang takdi aku pergi study group dekat rumah Aisyah. Auni pun join jugak. Sekian -- Short post ? Yes. I'm so lazy ~

Today Is Sunday .

 
Jawab laa dulu salam tuu. Ok. Harini aku puasa. Ganti yg tahun lepas punya. Emm .. Aku tak plan pun nk puasa dgn geng2 aku. Tiba2 je rasa rajin nk puasa. H.ihi Aku puasa sorang2 je kat sekolah hari ni :( Ahhh .. Setengah jam lagi nk bukak puasa. Aku tak lapar pun tapi aku D A H A G A ! Oh ya, periksa tunda lagi. Bagus lah. Tunda laa lama2 lagi. Aduihh.
 
P/S : Wow, Iwani Fazira naik pentas takdi ^___^. Hehe. Kakak aku pun naik pentas jugak takdi. Tahniah !!!
 
 
Nah ambik aku belanja korang chocolate shake.
 
Huwaaa :( Aku dah laa dahaga. Tangan aku ni laa yg gatal pergi tgk gambar air yg superb duperb ni.

Saturday, 24 March 2012

Realiti + Lawak .

 
Semua org mesti pernah buat kan ??
 
Tuu maknanya perempuan lebih cepat matang kah ? Haha :D
 
Selalu :(
 
Awww3 ! Shy2 cat ~ Haha
 
Yeah3 !
 
 
Byk kali jugak laa :(
 
Nie masa zaman aku sekolah rendah kot.
 
Aku buat tak jadi.
 
Bohong sapa tak pernah buat ^^
 
 
Seposen sekotak =)
 
 
 
 
Aku suka main menda ni <3
 
Bijak2 !
 
Ingat lagi tak ???
 
Comfirm takda org curi dah kat masjid :)
 
Apa kes ??
 
Padan muka. Haha =)
 
 
Ehem2 !
 
 
Cukup dulu laa sampai sini. Nanti kalau aku rajin aku cari lagi gambar yg menarik utk korang :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Friday, 23 March 2012

Carta Hati ♥

 
 
Auni Nasuha !
 
Auni yg pakai tudung colour biru tuu. Dia cantik. Auni, tolonglah jgn kembang. Dia ni penyanyi bollywood tak diiktiraf. Tiap2 hari ada je lagu hindustan baru dia nyanyi. Hua3 ! Dia ni mmg happy sokmo. Jarang2 dia moody.
 
Dia selalu laa jugak bimbing aku. Tapi ada 1 benda yg aku tak tahan, dia ni kalau beleber kalah mak aku. Bernanah telinga aku. Haha. Dia satu satunya pengawas dlm kelas 2 Advance. Dear Auni. Walaupun ramai org tak suka awk jadi pengawas, especially lelaki yg selalu nganjing awk tuu. Saya tetap sokong awk. Awk buat pun sbb cikgu suruh kan ? Hikhik :D ! ILY Auni <3 !
 
Buah hati Auni  ! Opps .. Mampus aku kena tembak dgn Auni.
 
NurFatini
 
 
Comei kan ? Dia ni putih melepak tapi still tak puas hati dgn kulit dia. Aduiih. Dia ni org yg paling jiwang pernah aku kenal kot. Kdg2 tuu dia nangis bila dengar lagu yg jiwang2. Dia tempat aku luah perasaan aku. Dia yg paling banyak dengar masalah aku. Thanks kawan !
 
Oh ya Tini, Saya tahu awk tgh ada banyak masalah sekarang. Be strong ok. InsyaAllah dia berubah semula. Saya taknak dah tgk mata awk bengkak lepas ni. Dia ni terlebih peramah. Habis semua org dia tegur :) ILY Tini <3
 
 
Iwani Nadira !
 
 
Perghh. Cun gilos gambar kat atas tuu. Tuu kot gambar dia yg paling aku suka. Dia dah tak sekelas dgn aku tahun ni tapi kitaorg still sempat menggila bersama ok ! Dia ni pandai. K, aku jeles. Dia ni sama dgn aku. Tgh berharap dgn seseorang tapi tak pasti. Dia pon byk jugak dengar masalah aku. Dia ni pendiam and shy2 cat sikit. Kuang3. Dia geng bola aku. Dia je satu satunya kawan aku yg minat bola mcm aku. Haha. ILY Wani <3
 
Amira Syakira !
 
 
Lawa kan ? Dia mmg pandai bergaya. Hehe. Aku rasa kan kalau sehari tak dengar dia gelak, mesti tak bersemangat. Dia punya gelak tuu dah macam penyeri hidup aku. Cewwah ! Aku paling tak tahan tgk dia nangis. Menyentuh jiwa kalbu. Perghh. Haha. Dia ni selalu buat lawak sampai buat aku tergolek2. Lepas tuu dia ni pandai buat muka comey2 masa tangkap gambar. Mcm2 gaya ada. Mariah Carey, Rihanna, Katy Perry, semua ada. Jeles aku. Haha. ILY Mira <3
 
Aisyah Athirah !
 
 
Auwww3. Camera you ke tuu ? I nk pinjam boleh ? Hehe. Dia ni cool org nya. Kalau ada masalah pun dia tetap tenang. Dia kawan aku dari sekolah rendah lagi tau. Jgn main2. Haha. Aku selalu jalan2 petang dgn dia. Dia ni boleh tahan bijak jugak. Dia banyak beri support kat aku. Nk2 kalau ada acara sukan. Masa aku tgh berlari 100m aku dengar ada org panggil nama aku. Tak lain dan tak bukan. Dia lah tuu ! Haha :D ILY Aisyah <3
 
Aqeela Najihah !
 
 
Acecece. Dia buat shy2 cat laa pulak. Haha. Dia ni aku baru rapat tahun ni walaupun aku kenal dia dari tahun lepas. Dia ni sgt2 mesra orgnya. Mudah didekati laa. Aku jatuh cinta dgn rambut dia laa wei. Rambut dia perang semula jadi. Cantik sgt. Dia byk jugak laa cerita menda2 menarik kat aku. ILY Aqeela <3
 
Sekian ~ Sebenarnya ramai lagi. Tapi masa tidak mengizinkan kot. Adik aku dah tarik rambut yg lurus lagi cantik aku ni sbb dia nk main komputer pulak. K,tipu. Pada sapa2 yg takda dekat atas ni jgn laa mogok. Mu org semua kawan baik aku. Aku syg mu org semua yg pernah kenal dgn aku ! ♥♥♥
 
P/S : Aku ingat lepas ni aku nk buat post pasal kawan2 aku yg sekolah rendah punya. Ramai yg dah tak satu sekolah dgn aku. Ianya tersangat sangat sedih :(
 
 

Thursday, 22 March 2012

Madu Mukabuku .

 
Ehem2. Mood aku sekarang ialah sangat2 terharu. Auww <3. Baru je balik dari teman adik aku pergi kedai beli coklat. Haha. Lepas tuu aku onl fb. And .... NAZIRA HAZWANI binti Abdul Manan  ada buat surprise dekat aku. Hikhik. Dia ada post pasal aku dekat blog dia laa wei. Terharu laa dpt masuk dlm blog famous :)
 
 
Kitaorg kenal baru lagi. Masa tahun ni. Dia yg tegur aku mula2 dekat chat. Kitaorg sembang2 pasal blog. Pastuu kebetulan masa tuu aku tgh demam Zayn Malik. Aku pun menggedik dgn dia, cerita mcm2 pasal Zayn dekat dia. Kesian dia. Kena dengar aku beleber. Haha. Dia ni sgt2 manis orgnya. Ada lesung pipit mahal pulak. Dear Nazira, kenapa awk dah private gambar awk ? Saya nk letak gambar comey awk dekat sini. Huwaa >_< Lain kali kalau ada gambar dia aku buat masuk k.
 
Mula2 aku jumpa dia kat sekolah aku mcm malu sikit nk tegur dia. Hikhik. Dia pon boleh tahan pemalu jugak. Kuang3 ! Last2 aku tegur jugak dia.  Dia ni sgt2 happy go lucky. Kalau chat dgn dia mmg boleh buat aku senyum. Haha. Boleh tahan laa dia buat lawak.  Thanks ZayNazira sbb selalu luang masa chat dgn saya.
 
 
Syg awk ketat2 madu. Hikhik ! Nanti kalau kita jumpa, kita snap gambar neh !
 
P/S : Coming soon ! Pasal kawan2 aku yg lain pulak. Nantikan Siti Nur Auni, Fatini Zain, Iwani Fazira, Amira Amzah dan ramai lagi. Ceh, memandai je aku tukar nama diorang. Jgn marah nanti cepat tua. Bak kata Auni. Haha