Who Am I ?

My Followers :

Friday, 23 November 2012

Holiday Job .

 
Hai dan selamat dtg ke blog paling bosan di dunia . Haha . Ada ke lagi org yg baca blog aku ? Dah laa tak berape nak comei , jrg diupdate pulak tuu . Aiyaaa , manyak sori maa . Aku nak update tapi ................. * Sila isi tempat kosong sendiri *
 
Emm , cuti ni aku ada part time keje sbg gardener dekat kebun mak aku . Eh2 , bukan2 . Dekat aku punya Zen Garden dlm game Plant VS Zombie . Muahaha ! Lebih drpd adik aku pulak bila aku main game tuu . Ahhh , dop malu >_<
 
Aku plg benci zombie ni dlm game tuu . Sekali dia keluar , dia bawak keluar sekali puak2 dia .  Cissss ~
 
Study ? Niat di hati tuu ada laa . Aku plan nak start study bulan 12 ni memandangkan kakak aku dah free masa tuu . Nak suruh dia perah otak aku ni habis-habisan . Especially subjek Math . Waaaaa , Math , why you not sehati sejiwa with me . Why ?????!! Ok , tak perlu dramatic sgt -.-''
 
Emm , k lah . Sekian ~ Assalamualaikum ^_^
 
P/S : Harituu pegi ceramah ust. Azhar Idrus . Aku tersentuh gila dgn ada satu ayat ustaz tuu . Seriously , aku rasa nak menangis masa tuu . Waaaa ~~ Skrg aku rasa semangat aku lagi tinggi + tak berhenti berharap drpdNya ..

Monday, 12 November 2012

Muka Buku ?

 
 
Hei2 . Harini aku tetiba rajin nak update post mengarut kat blog ni . Ngeh ngeh ~ Eh2 , aku dah kurang on9 fb sekarang ni . Bagi aku , fb dah boring gila2 sekarang ni . Tak berapa meriah . Haha :D ! Bagi aku laa ..
 
Kalau aku bukak fb pon sekadar nak bace status kawan2 aku . Kalau dulu rajin gila stalk fb insan2 yg terpilih . Haha . Sekarang ? Entah2 , insan2 terpilih tuu pulak yg stalk fb aku . Ceh , kononyee ~
 
Bukak noti pon sekadar bace sebelah mata je . Kalau org komen pon KADANG2 aku malas nk balas . Waaaa , dasar pemalas kau ! Haha ..
 
Profile fb aku pon dah macam rumah hantu . Def guna yg dah berkurun lamanya . Status pon dah berapa bulan aku tak update . Ahahaha . Kadang2 aku rasa mcm nk deactive je fb aku . Tapi ....... Hatiku berkata tidak :P
 
K lah . Aku dah tak tahu nak mengarut ape lagi . Sekian ~~~~~~~~~
 
P/S ::
 
Aku nak gila cincin atau rantai yg ada muka panda mcm kat atas ? Kenape ?
 
 
Hehe2 . Mu org pandai2 laa teka sape insan kat atas ni . AKU NAK CINCIN MCM DIA !! >_<
 
 

Again And Again - Yozoh

 
 
I keep thinking of you, I can’t help it
Suddenly, I think of you and I smile

The scent that entered my heart
It still clearly remains
Just like saying I love you or I miss you
It’s not that easy for me, for me

Love is caring for one another
Love is being together
Love is simply that
But you are not here now
Feelings are thinking of that person everyday
Feelings are drawing you out
Feelings will continue like this so what do I do now?

The scent that entered my heart
It still clearly remains
Just like saying I love you or I miss you
It’s not that easy for me, for me

Love is caring for one another
Love is being together
Love is simply that
But you are not here now
Feelings are thinking of that person everyday
Feelings are drawing you out
Feelings will continue like this so what do I do now?

Love is…
You are not here now

Love is caring for one another
Love is being together
Love is simply that
But you are not here now
Feelings are thinking of that person everyday
Feelings are drawing you out
Feelings will continue like this so what do I do now?

Love is caring for one another
Love is being together
Love is simply that
But you are not here now
Feelings are thinking of that person everyday
Feelings are drawing you out
Feelings will continue like this so what do I do now?
 
Beautiful lyrics ^_^ ! Hehe ..

:'D

 
 
Eh2 , sori lama tak update . Act , aku nak sgt update tapi takde cerita baru yg best nak diceritakan . Idea pon kering .  Muehehe ~ Banyak Sori maaa ~  

Tuesday, 6 November 2012

Hidup Utk Makan , Makan Utk Hidup ?

 
Haii ! Harini dgn rajin dan penuh bersemangatnya aku pergi sekolah sbb nak studygroup dgn kawan aku . Haiyakkk , aku tak sampai tahap tuu lagi . Hehe , tunggu tahun depan noh . Aku PMR victim tahun depan . Waaaa , aku takut ..!
 
Ok2 , takdi aku terpaksa pegi sekolah sbb ade penilaian etika makan . Sebut je pasal makan , aku on je . Ngeh ngeh ~ Budak2 kelas aku dah pakat dgn cikgu nak masak sendiri je . Rajin pelik je budak kelas aku , LOL ! Aku and the geng makan fish and chip drpd air tangan kami JE . Perlu ke ade je ? :3
 
Makanan ok je . Aku drpd tak suka ikan pun boleh jatuh cintan dgn ikan . Muehehe XD ~ Disebabkan makanan yg sedap gile , aku makan banyak gile , sampai perut aku penuh gile and aku jadii kenyang gile sampai tergile-gile . K , dop perlu nok gile sangat laa kan . :P
 
Oklah , sekian ~ Assalamualaikum ^_^
 
P/S : Psttt , aku layan Love Rain sekarang . Perghh , boleh kena diabetes aku tgk cite tuu . Sweet giloss ! Ahaksss ..
 

Saturday, 3 November 2012

Nightmare !

 
 
Hi sweet readers ~ Ngeh ngeh ~ Abis comei gambar utk muqadimmah . :) ! Erm , sape tengok cite Naraka 19 semalam ? Aku tgk sekejap je . Aku tgk sampai kul 11.30 je sbb takde org nak teman :'( .. Aku ni dah laa penakut kurang berani .
 
Ok , jadi aku pon masuk bilik kul 11.30 tuu . Semua org dah tidur kecuali aku . Aku dah biasa jadi org last yg tidur dlm rumah aku . Ngeh ngeh ~ Biasanya pukul 12 lebih aku tidur . So semalam kira waktu paling awal laa yg aku pernah tidur .
 
Bila dah terbiasa tidur lambat dan bangun lambat , aku jadi susah sikit nak tidur awal2 ni . Aku pejam laa mata kul 11.30 tuu . Tapi tak tidur2 jugak . Pusing kiri ........ Pusing kanan ........ Pusing 360 darjah . Tetap tak boleh tidur . Tension laa jugak dgn mata aku ni . Tuan mata dah mengantuk tapi mata taknak tidur . Ahaaaa , pelik tapi benar .
 
Tak lama lepas tuu , entah mcm mana aku boleh TERtidur . Tapi tak lama pun sbb aku terjaga balik . Aku mimpi hantu wei . Waduh2 , dop debor mane pon . Mimpi tuu situasi dia sama mcm yg aku baru lalui tapi ada watak hantu dlm situasi tuu . Err , susah nak ceritakan mimpi tuu sbb muorg kena tahu pasal rutin hidup aku baru mu boley paham . * Hampeh * :3
 
Aku pun terjaga sbb takut gila2 . Pusing kanan , pusing kiri lagi sekali . Duhhh ,  nak je aku peluk adik aku kat sebelah ni . Aku pun buat dunno je . Mimpi tuu kan toy sleep je . Puihh , tetiba speaking pulakk . ^_^
 
K ah .. Sekian utk entry yg membosankan ni . Hehe . Tatatititutu :D
 

Friday, 2 November 2012

DoReMiFaSoLaTiDo ♥

 
Hei2 .. Baru habis layan movie Korea ' Doremifasolatido ' . Boley tahan ah cite nii buat aku nangis . Ngeh ngeh ~ Sentap wei :'(
 
 
Jang Geun Suk :'D

Thursday, 1 November 2012

Hello Hello :D

 
 
My name is Munirah and I'm not a terrorist . Eh2 sori , aku fail bab2 nak bermuqadimmah ni . Muehehe XD ! Ok2 , hari nii hari last exam . Tapi sebenarnya harini exam yg subjek tak teras pom . Ikutkan ... Semalam lah kitaorang freedom untuk 2012 . Tahun depan ? No , no , no ~~ PMR babyyyy ! Ahaha . * Tak lawak pon sebenarnya *
 
Okai , sempena cuti panjang bulan 11 and 12 ni , aku ada ambik tuisyen . Tuisyen melayan cerita korea . Teeeheee , tahon depan dah tak boleh wei . Jadi aku nak habiskan tahun ni . Ngeh ngeh ~ Aku tgh layah drama Heartstrings sekarang ni . Sekali lagi , ketinggalan zaman -.-'
 
Erm ,  k lah . Assalamualaikum * Dop jawab dose :3 *
 
P/S : Hyperhidrosis :'( ?? Nanti lah update . Tuu pon KALAU aku rajin ^^