Who Am I ?

My Followers :

Thursday, 31 January 2013

IMissYou ~

 
 
Assalamualaikum . Waaaaa , lama gilaak tak hupdate .  Rindu , rindu , rindu ~~~ Ahaakkk . Tajuk tuu takde kaitan pon . Mungkin effect ketagih cerita I Miss You kot . Aku suke Yoo Seung Ho !!
 
 
Haha . Ok dah .. Berbalik kpd point aku yg sebenarnya . Aku baru je abis TOV harini . Perghhh , soalan dia . Mahu menitis-nitis peluh aku tatkala sdg menjwb paper2 tuu . Ntah laaa camna result nanti . Doa je laa byk2 ..
 
Emm , ape lagi ea ? Aku ni mmg mcm ni . Masa tgh buat kerja lain , mesti terfikir mcm2 benda nk update dkt blog ni , tapi bila ade chance lepak dpn kom ni , habis semua idea tuu ghaib . Aneh tapi benar !
 
Hurmm . K ahh ............... Aku sudah ke'blurr'an nii .. Sori ^_^
 
P/S : I LOVE THEM ALL ! aKU NAK DIORANG TAUUUUUU !

Wednesday, 23 January 2013

Kring Kring ~~

 
 
 
Terharu gile bila ada org yg tak sanggup tgk kita menangis pastuu dia akan tenangkan kita seboleh bolehnya . Thanks Kawan ! Ku doakan dirimu bahagia dunia akhirat . Amin ......