Who Am I ?

My Followers :

Thursday, 20 June 2013

New Experience ^_^

 
Haiii ~~ Harini skolah aku sambut Hari Sukan yg ke ......?! Aku masok 800 meter , 100 meter and lompat jauh JE !!! Ahahaha ... Gurau jeee ~~ Aku punya practice utk lompat jauh pon batal . Errr , 'SADIS' :"(
 
Act , aku and geng2 aku jadik pembantu utk org2 yg injured harini memandangkan kami ahli St. John yg sgt bertanggungjawab .. Wekk :p ~ Aku sendiri blurr mula2 . Aku cuma prepare and tau mcm mana nk urus org pengsan dan sayangnyeeeeeeeeeee ............. takdop org pengsan takdi . Ahaaaa ~~
 
Ramai yg injured kat bahagian ibu jari kaki takdi . Almaklum-lah , harini semua acara running running ! Ade yg berlubang ibu jari , masuk batu and mcm2 .. Errr , seram weih !! First2 aku takot SIKIT nk tgk beraneka jenis luka kat kaki org2 yg injured tuu tapi dah ramai sgt yg injured aku pon dah terbiasa nengoknye .
 
Aku and geng2 aku yg lain amatlahh kekosongan pd saat2 awal kami bertugas . Dop tau nok wak nape2 . Hahaha . Buat2 reti je . Setakat cuci2 luka dgn air , detol and bubuh ubat tuu boley laa tapi kalu suruh buad keluar batu ke ape dlm kaki tuu sorii ah . Mmg fail . Takpe2 , kekgi aku cuba menimba ilmu sikit pasal bab2 tuu .
 
Emm , tuu je ah utk harini and maybe utk bulan ni . Ahaha . Papepon , aku rase cam best je rawat2 org ni . And aku rase berminat nk belajar lagi pasal cara2 merawat ni . Hehe .... Peacee v<^_^>v
 
P/S :: Kakkk , We are officially missing u here ... :"(
 
 
 

Sunday, 9 June 2013

Tuesday, 4 June 2013

Dear Makk ^^

 
Mum .....,
 
 
AND ..
 
 
Saranghae OMMMA !!!!! ^_^
 
p/s : Short post ... Curi2 bukak blog mase tgh study sejarah . Haha :D