Who Am I ?

My Followers :

Thursday, 11 September 2014

Cause I'm HAPPY ~


Anyeong chingu yaa !! Alhamdulillah ..... Esk dah start cuti skolah .. Emm , cuti seminggu ni maybe aku and family pergi Incheon je kot . LOL ! 

HAHA ^^

Ok laa .. Hepi Holiday Everyone !!!!!! Assalamualaikum ..

Thursday, 4 September 2014

I N S P I R I T ~


Assalamualaikum .. (Ntah ade org ke x yg still bace blog ni T_T) 

Act .. Benda ni dah lame aku nk post tapi x kesampaian sbb laptop asyik jatuh sakit je . Oke2i , flashback semule mende yg berlaku mase 7 Ogos yg lps . Mase tuu dlm kol 10.15 KOT , kelas kiteorg tgh enjoy belajo mathmode with our BELOVED TEACHER , Cg Salasiah.. 

TIBA2 !!!!!!!

Jeng jeng jeng ..... Bekas anak murid cg dtg nk jumpe cg math kiteorg yg mane merupakan cg mathmode diorang jugak dulu *ayat keling+tamil* Cg pon keluor laa utk jumpe diorg yg ade kat luar kelas kiteorg . Pastuu cg pon jemput diorang masuk kls kiteorg utk kasi talk sikit kat kiteorg ni . Al maklumlah .. tahon dpn dah nk ke medan peperangan SPM >_<

Alhamdulillah ... Byk yg diorang share pengalaman diorang belajar dkt u and pengalaman belajaq luar negara . Yg pakai tdg merah (Ireland) , baju kotak2 (Russia) , baju kelabu ( UIA Gombak ) and yg baju biru gelap (Scotland) . Daebakk ahh !!!!!!!

Kiteorg pon diberi peluang emas+silver+crystal utk tanye diorang ttg pape je . Tapi mostly soalan tuu pasal pelajaran and pengalaman diorang laa ..

Okei laa . Tuu je aku nk cite . Syukran jazillah kpd senpai/sunbae-nim sbb sudi luangkan mase ngan kiteorg mase hari tuu .. :D

P/S : Dop sabor nak jumpe ayah aku T_T .... Appa , we all miss u very very very very very very very much !!!!!!!!!!!!!!!!!!