Who Am I ?

My Followers :

Wednesday, 17 May 2017

SEM 3 [CFS]

CLASS MEMORY :
BIO LAB

Physic lab that always leaves us dizzy and blur *Lighting teroxx*

Physic class 

IRK class with ustaz Syauqi yg slalu buat kiteorg gelak tbahak bahak

Statistic class with Madam Norafizah yg sgt keibuan

Bio class with Madam Rositi a.k.a the princinpal of Mahallah Zainab . 



Kelas kat Annex yg slalu buat kiteorg menggigil sampai ke tulang . Nasib x kluaq asap time cakap ..

1st group presenting is quite ok cause u got to chillax while enjoying others presenting once u'r done with it .

Bio lab test on dry mass of food . Bau kuih raya satu lab hokehh

Budak2 yg slalu makan dlm library



Sori no sori aku nak jugak cita ni .. Gambaq atas ni ambil masa aku ade class pukul 8 pagi tapi pukul 11 malam hari sbelum tu aku still duk kat rumah aku . Sbb bas catar Ganu smpai Kemaman dlm pukul 12 malam and kiteorg smpai UIA dlm pukul 4 pagi okehhhhhh . Nasib laa aku boley tido dgn agak nyenyak dlm bas sampai terletak kepala kat atas bahu org sebelah padahal x kenal pon sape sister tu . LOL

Maka pukul 8 pagi tuu pon aku pegi class dgn muke pasrah dan serabai .

Semua duk berangan jadi Song Hye Kyo jap

What a mess . Ni la hasil kerja dgn tangan terketaq ketaq nk operate dia ni . Dah laa harum

ACTIVITIES JOINED :

Sisters cultural night . Aku duk kawal P.A system . Alhamdulillah .. ok ja *kot*

Became a committee for Jom Solat Theater . 1st time tgk theater live . Insecure tgk budak kecik lagi confident dari aku k .

Muka2 bahagia padahal dalam hati teringat lab report yg nak kena buat ><

The auditorium is so ... wow !

SWEET THINGS :


Fangirls squad <3

Aime a.k.a the master of study .. Eh , master of piano tiles . ahahahhah

After the last paper :D

Kegatalan nak cuba makanan korea sangattt padahal ......... no comment no comment

Dont be deceived by this photo . 

IOI *checked*

My petai

1st time makan boat noodle ...... sodappppp !

Budak ni suka nawww ajar aku habiskan duit . Err

Oreo bingsu . Ate this like 5 y/o kids sampai tertumpah tumpah  cause its sooooooooooooo mouth watering .

Hey . Its Munirah(s)

Aing a.k.a gossip partner <3

Gatal sgt nak makan carbonara . Menitik air mata k nak bayar benda alah ni ..

Mid Valley *checked*

Oppayaaa . Logic : Cant afford so lets just take a picture .

Budak2 raver (?)
Its SMAC *sport days* and i joined nothing . Yes , thanks me later :p

Reunion with Nasha Aziz . Ommo ommo

Kentang2 

The day when my tudung betray me .. Time Square *checked*

Who's prettier ? Oppa or us ?
......
......
.......
.......
........
......

Oppa .

NU Sentral *checked*

Went to my restaurant .. Murni Discovery 

Who's prettier ? Flowers or us ? 
......
.......
.......
.......
........
......
Flowers .

There we go again .

Aing yg ajar saye buat semua ni tau .

Dia kata semua org buat mcm ni skrg .

Ape ape saje untuk aing ^^

Sunway Putra Mall *checked*

Waiting for the free bus cause cant afford the uber

Hitam pon hitam laa janji background lawa

BEFORE GOING HOME :

Budak kuat merajuk . Nak kena ni

Sogo *checked*

Rosman's clam

Omma appa <3

Geng gaduh , tarik rambut , gusti , cubit , etc ..........

GM klang *checked*

Kasi chance laaa budak2 ni naik LRT

1ST time trying the dumpling . Would love to eat it again .

Matedib on diet 

Budak wechat yg slalu cari gaduh .. grr

K dah ...... Nak sambung tengok screening humanity . Anyeong